L’Espai Abraçades del SIS arriba a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les famílies caleres amb infants d’entre 0 i 3 anys tindran un punt de trobada per compartir opinions i reflexionar sobre la criança. Es tracta de l’Espai Abraçades, una iniciativa del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Baix Ebre que aquest mes de febrer arribarà a l’Ametlla de Mar.

Durant les trobades, s’abordaran pautes útils per escoltar i comprendre el desenvolupament i les necessitats de cada infant, amb l’objectiu de millorar les habilitats parentals. La regidora de Famílies, Mayte Puell, ha apuntat que aquest espai servirà per aprendre i compartir la criança de fills.

Hi haurà set sessions de periodicitat setmanal, que seran els dimarts de 17 a 18.30 h a la Llar d’Infants Xerinola. La primera serà dimarts 18. La inscripció és gratuïta però les places són limitades. Per més informació, es pot contactar al telèfon 606 26 12 35, al correu sis@baixebre.cat o a l’Instagram @sis_ccbaixebre.

Comparteix