CalaCultura organitza un taller intensiu d’escriptura

Comparteix

El col·lectiu CalaCultura oferirà un taller d’escriptura per aprendre endinar-se en el món literari. El curs, impartit per l’escriptor i professor Albert Guiu, pretén ensenyar diferents temàtiques i tècniques per escriure. El taller serà en dues sessions aquest pròxim cap de setmana.

Donar les eines per construir una novel·la, un conte o un assaig, a través de diferents perspectives d’autors i autores, és la proposta que pretén CalaCultura amb aquest taller d’escriptura. Una oportunitat per exercitar la creativitat literària, en un intensiu de dos dies. Guiu explica que el curs està dirigit a tothom.

El taller estarà dividit en una primera sessió, dissabte de 16 a 20 h, i una segona diumenge, de 10 a 12.30 h, totes dues a la sala d’actes de l’Ajuntament. Les places són limitades i cal fer una inscripció abans del dijous 13 de febrer, a través del correu electrònic calacultura@outlook.com.

Escolta l’entrevista sencera amb Albert Guiu:

Comparteix