Azimut començarà a reparar diumenge el GR-92

Comparteix

El camí de ronda GR-92 ha estat un dels afectats pel temporal Glòria. Per tal de reparar el sender i netejar les cales, el Centre Excursionista Azimut ha organitzat una jornada de treball a la zona de l’Àlia, aquest diumenge.

La iniciativa pretén reconstruir els desperfectes que ha provocat la borrasca en el mateix camí, així com en escales, baranes o elements de senyalització. També servirà per treure residus de la costa, en zones poc accessibles.

Aquesta és la primera acció que Azimut té prevista realitzar, en el tram del GR-92 que uneix l’Ametlla de Mar i l’Ampolla. El president del centre excursionista, Agustí Pallarés, comenta que la intenció és que es creï un grup de voluntaris.

El punt de trobada serà a les 8.30 h davant l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs. Per participar en les tasques de reparació i neteja cal portar roba còmoda, calçat adequat i guants de treballs, així com beguda i menjar.

Comparteix