Surt al carrer la nova Guia Comercial

Comparteix

La Guia Comercial i Professional compleix 30 anys. L’Àrea Municipal de Turisme acaba d’editar la quinzena edició d’aquesta eina de servei per consultar les dades de contacte de més de 600 empreses de l’Ametlla de Mar.

En aquesta edició 2020-2021 s’han imprès 6.000 exemplars, que arribaran a les llars caleres durant els pròxims dies. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que s’ha convertit en una eina imprescindible.

El disseny s’ha pensat perquè sigui fàcil i intuïtiu trobar el comerç, l’empresa o el professional que es busqui. De fet, Llaó apunta que l’objectiu és donar a conèixer i promocionar la varietat de serveis que ofereix la població.

La Guia Comercial i Professional 2020-2021 de l’Ametlla de Mar, que inclou un llistat de telèfon d’interès i un plànol de carrers del municipi, també es pot consultar per Internet a www.visitametllademar.com.

Comparteix