L’Ametlla de Mar projecta una nova biblioteca al parc del Bon Repòs

Comparteix

L’Ametlla de Mar comptarà amb una nova biblioteca pública. L’edifici es construirà al parc del Bon Repòs i tindrà una superfície d’uns 1.000 m². L’alcalde Jordi Gaseni ho va anunciar divendres passat, durant el pregó de la Festa Major de la Candelera.

El nou equipament cultural estarà situat al sector nord-est del parc, on ara hi ha l’Espai Jove Bon Repòs. L’alcalde va explicar que han començat els tràmits per finançar el projecte, demanant una subvenció al Departament de Cultura de la Generalitat.

Dins l’edifici, a més de la mateixa biblioteca, també es projecten altres espais com sales d’exposicions o d’assajos, així com un bar. Tot plegat, afirmava Gaseni, amb la voluntat de connectar les zones verdes del parc i el temps d’esbarjo amb la cultura.

La nova biblioteca farà que l’actual, que s’ha quedat petita, pugui destinar-se a altres serveis públics. Aquesta actuació se suma a la inversió que el consistori farà per adquirir el solar annex a la Sala de la Societat, per donar més espai al món cultural calero.

Comparteix