La Cala gaudeix d’una Festa Major “de Candelera”

Comparteix

L’Ametlla de Mar s’ha acomiadat de la seva Festa Major de la Candelera, que s’ha celebrat entre el 31 de gener i el 4 de febrer. Les caleres i caleros han gaudit d’un temps excel·lent, que ha permès celebrar tots els actes previstos al carrer.

El castell de focs d’artifici i el sopar de cloenda posaven ahir el punt final a unes festes que han estat marcades pel bon temps i l’elevada participació. El regidor de Festes, Jordi Llaó, remarca el nombrós públic en tots els actes, sobretot el cap de setmana.

El pregó, l’ofrena floral i la solemne processó en honor a la Verge Candelera han estat els actes més concorreguts, però també l’aposta pels balls de tarda han omplert el Poliesportiu, tal com destaca l’alcalde Jordi Gaseni.

Unes festes que han viscut intensament les Pubilles, Damisel·les, Hereus i Quintos. La Pubilla Major 2020, Tania Martínez, assenyala la unió entre totes elles i explica que l’acte més emotiu que ha viscut és la processó.

El resum de tots els actes de la Festa Major de la Candelera es poden veure a www.lacalartv.cat, a través de l’ordinador, telèfon mòbil, tauleta o Smart TV. I també per la TDT, als canals de televisió de les Terres de l’Ebre.

Comparteix