Surt a licitació l’arrendament dels fitxadors horaris per l’Ajuntament

Comparteix

L’Ajuntament ha tret a licitació el contracte de servei dels fitxadors de control horari, per als prop de 200 treballadors municipals. La principal característica que haurà de tenir el nou sistema de registre és que estigui allotjat al núvol.

Això permetrà que, a banda que els empleats puguin fitxar en els terminals fixos, també ho puguin fer mitjançant una aplicació mòbil. El regidor de Recursos Humans, Joan Manel Tello, apunta que facilitarà el control horari del personal. 

Tello també ha explicat que els nous fitxadors no es compraran sinó que es llogaran amb un contracte de servei, pel qual l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la formació, la instal·lació dels equips i el manteniment del servei durant tres anys.

Les bases es poden consultar al perfil del contractant de l’Ajuntament. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el dia 13 de febrer. L’import total de la licitació és d’uns 65.000 euros (més IVA).

Comparteix