El Telecentre va gestionar més de 300 ofertes de feina l’any 2019

Comparteix

La borsa de treball del Telecentre va gestionar un total de 306 ofertes durant l’any passat. Un 80% de les demandes s’han cobert amb les persones inscrites a la borsa. La majoria d’aquests llocs de feina han estat relacionats amb els serveis.

El comerç i la restauració són els dos sectors on hi ha hagut més ofertes de treball. La regidora de Formació i Treball, Jani Brull, assegura que la borsa municipal és molt utilitzada pels empresaris turístics de l’Ametlla de Mar.

Per inscriure’s a la borsa de treball cal anar al Telecentre, a la plaça Joan Miró, amb el currículum actualitzat i les dades de contacte. En el cas d’oferir un lloc de treball, l’empresa també haurà de contactar amb l’organisme per crear una oferta.

Comparteix