S’actuarà d’emergència al moll de Llevant per reparar el dic malmès

Comparteix

La Generalitat realitzarà obres d’emergència al port de l’Ametlla de Mar per reparar els desperfectes que el temporal Glòria ha causat al moll de Llevant. El fort embat de les onades, que van superar l’escullera, han afectat el dic de recer i la part final.

Per aquest motiu, Ports de la Generalitat ha encarregat un estudi tècnic per definir com s’haurà de reforçar les peces de pedra de l’escullera exterior del dic. El seu gerent, Joan Pere Gómez, ha explicat que les obres s’iniciaran en el termini d’un mes.

Aquesta actuació també contemplarà la inversió que estava prevista per reforçar l’escullera del moll de les tonyineres. Les obres que es faran a l’Ametlla de Mar estan incloses en els treballs urgents que es duran a terme a sis ports catalans.

Comparteix