L’Ametlla de Mar neteja les platges més cèntriques després de la tempesta Glòria

Comparteix

Prop d’un centenar de persones han participat, aquest dilluns, en la neteja de residus que el temporal Glòria ha portat a les platges de l’Ametlla de Mar. És la primera acció, organitzada per l’Ajuntament, per retornar les platges a la seva normalitat i recuperar la imatge habitual de la costa.

Els voluntaris s’han distribuït per diferents platges per recollir plàstics, fustes i altres deixalles. Dues de les participants, Carla Brull i Maria Subirats, alumnes de l’Institut Candelera, han explicat que no han dubtat en sumar-se a la neteja i que han observat canvis a les platges.

El punt de reunió ha estat la platja de l’Alguer, una de les més malmeses, on aquest matí les màquines han començat a reconstruir la rampa d’accés. La reparació de tots els danys s’elevarà a més d’un milió d’euros, tal com ha avançat l’alcalde Jordi Gaseni, qui ha agraït la participació ciutadana.

L’alcalde i regidors de l’equip de govern han participat de la recollida, que ha netejat les cèntriques platges de l’Alguer i Pixavaques, i també les de Bon Capó i l’Estany. Gaseni també ha avançat que el ple de l’Ametlla de Mar demanarà la declaració de zona catastròfica.

Comparteix