La Candelera 2020 calenta motors amb els actes preludi

Comparteix

Cultura, esport i molta música. És el resum del cap de setmana previ a la Candelera 2020, on s’han organitzat una desena d’actes preludi per escalfar motors de cara a la Festa Major de l’Ametlla de Mar. Uns actes que han comptat, en general, amb una elevada participació.

La representació de l’obra ‘Catalans a la Romana’ a càrrec del Grup Escènic va aconseguir omplir la Sala de la Societat, en les dues funcions. També hi va haver una bona assistència al Poliesportiu, amb els concerts d’Itaca Band i XEIC, el ballador de la Banda o el Festival Esportiu.

La trobada de colles geganteres i el Correbars també van tenir molta participació, així com l’Olimpíada d’Atletisme o el trofeu de petanca amb un gran nombre de concursants. El regidor de Festes, Jordi Llaó, apunta que el temps ha respectat els actes i destaca l’alta participació.

Els actes preludi han servit per donar el tret de sortida a la Festa Major de la Candelera, que se celebrarà entre el 31 de gener i el 4 de febrer. El programa de festes s’ha repartit en els últims dies a les llars del municipi i també es pot consultar per Internet a ametllamar.cat/candelera.

Comparteix