‘La Casa de Papel’ ambientarà el Correbars d’aquest dissabte

Comparteix

Els Quintos del 2000 organitzen aquest dissabte el Correbars, un dels actes més festius de la Festa Major, amb la música de la Xaranga Suquet Calero. Enguany estarà ambientat amb la popular sèrie ‘La Casa de Papel’.

Les màscares de Dalí seran l’element identificador i es vendran juntament amb el cartonet per un preu de 4 euros, que emplenant-lo s’entrarà al sorteig d’una cistella. Mireia Benaiges és una de les Quintos del 2000:

El Correbars s’iniciarà a les 17.30 h de la tarda a la Confraria de Pescadors, però una hora es podran comprar els tiquets. El recorregut passarà per La Subhasta, el Pica Pica, el Frankfurt LaKla i el Bar Nou, i finalitzarà de nou a la Confraria amb el concert del grup local ‘The Baldats’.

Comparteix