Deu colles participaran en la Trobada de Gegants de Candelera

Comparteix

La Cala torna a tenir una colla gegantera que comença amb força. Els Geganters de la Cala organitzen, aquest dissabte al matí, una trobada de gegants amb la participació de nou colles convidades. La plantada serà a la plaça Catalunya i des d’allà iniciaran una cercavila pels carrers més cèntrics de la població.

Les colles que participaran són les de Callús, Alcanar, Ulldecona, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Móra la Nova, Rasquera i Riudoms, així com el grup de grallers Pirates de l’Ebre i els amfitrions de l’Ametlla de Mar. Un dels membres de la colla calera, Ruben Vila, comenta que es podrà veure la cultura gegantera del territori.

Les colles geganteres es trobaran a les 10 h del matí a la plaça Catalunya, on plantaran els gegants i, a les 12 h del migdia, sortiran en cercavila. Els Geganters de la Cala volen engrescar més gent en aquest nou projecte i aconseguir que els gegants del municipi surtin a ballar més freqüentment i no només per festes.

Comparteix