Joan Pere Gómez (Junts) anuncia que deixa el càrrec de regidor

Comparteix

El portaveu de Junts per l’Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez, ha anunciat que presentarà la seva renúncia a l’acta de regidor. Segons ha explicat el cap de l’oposició, les noves competències que assumeix com a gerent de Ports de la Generalitat li impedirà compaginar-ho amb la política municipal, com havia fet fins ara.

L’entrada en vigor de la nova Llei de Ports suposarà que la Generalitat passi a gestionar un total de 45 ports a tot Catalunya. Gómez, que passarà a ser director de Ports, assegura que aquests canvis li exigiran més dedicació. Per això, ha decidit fer un pas al costat remarcant que seguirà treballant pel municipi des d’un altre vessant.

Gómez tanca així la seva segona etapa com a regidor a l’Ajuntament, entre els anys 2015 i 2020. Ha estat el cap de llista en les dues últimes eleccions municipals, de Convergència primer i de Junts després. Anteriorment, també havia estat regidor per CiU des del 1999 i fins al 2011, formant part de l’equip de govern entre els anys 2003 i 2011.

Aquesta renúncia comportarà que, a partir d’ara, la número dos Eva del Amo sigui la nova portaveu de Junts per l’Ametlla de Mar al consistori. També assumirà l’acta de consellera al Consell Comarcal del Baix Ebre, que ara tenia Gómez. En aquest sentit, Neus Balfegó prendrà possessió com a quarta regidora del grup municipal.

Comparteix