La tempesta Glòria ataca amb força la costa de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La borrasca Glòria viu les seves hores més actives deixant registres de 150 l/m², ratxes de vent de fins a 77 km/h i onades d’uns cinc metres d’alçada en tot l’episodi. Un temporal excepcional que ha causat desperfectes a tota la costa de l’Ametlla de Mar.

Davant les adverses previsions meteorològiques per les pròximes hores, l’Ajuntament ha informat que els centres educatius romandran tancats demà dimecres, tal com han fet aquesta tarda les instal·lacions municipals suspenent les seves activitats.

El trànsit continua tallat a la carretera del Port i el carrer Major, així com al camí del port de l’Estany i al camí del barranc de Cap de Terme. La Policia Local demana evitar desplaçaments i extremar les precaucions, sobretot en zones inundables.

Durant la jornada d’avui, s’han hagut de fer diverses actuacions a la via pública per la caiguda d’arbres. També hi han hagut problemes de subministrament d’aigua en alguns punts del municipi i s’han produït constants talls a la xarxa elèctrica.

Les fortes onades continuen saltant per damunt de l’escullera del moll de Llevant del port de l’Ametlla de Mar i per sobre el dic del port esportiu de Calafat, on s’han malmès algunes embarcacions. El sector pesquer s’ha mantingut amarrat per segon dia.

Un temporal marítim que s’ha engolit les cales i platges del municipi, com és ben visible a la platja de l’Alguer on ha causat danys al passeig que comunica amb Pixavaques. La Policia Local manté precintats els accessos a totes les platges i esculleres.

Comparteix