La Llar d’Infants Xerinola acull la trobada de Petita Infància

Comparteix

Una seixantena de directores i educadores de les escoles i llars d’infants de la demarcació es van reunir aquest dissabte a l’Ametlla de Mar. La Llar d’Infants Xerinola va acollir la trobada del grup de professionals Petita Infància, que va servir per compartir experiències i reflexionar entorn de l’educació infantil.

En aquesta jornada d’intercanvi es van posar damunt la taula diferents qüestions sobre l’etapa educativa de 0 a 3 anys, i es van plantejar canvis en els aspectes que envolten els infants com l’organització del temps, dels espais o dels materials. La directora de la Llar, Consol Ferré, explica que ha estat un repte acollir la trobada.

Les professionals que van assistir també van poder conèixer per dins el centre, visitant les aules i els espais renovats, i coneixent les noves metodologies d’aprenentatge que s’han implementat des de fa un parell de cursos. Tot plegat amb l’objectiu de millorar l’educació en els primers anys de vida.

Comparteix