Ja estan publicades les bases dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha obert la convocatòria del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del Premi Nit de Poesia al carrer, coordinats conjuntament des de fa cinc anys pel col·lectiu CalaCultura i l’Ajuntament. L’objectiu dels premis és donar a conèixer les veus emergents literàries del territori.

Serà el 28è any que se celebra el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i l’11è del Premi Nit de Poesia al carrer. Com a novetat, enguany els participants hauran d’enviar només una còpia impresa amb la plica, a més d’un correu electrònic amb l’obra en format digital. Joan Callau és el coordinador dels Premis Literaris:

El límit per entregar els treballs és el 31 de març. El lliurament dels premis es farà el 15 de juny, durant la Nit de Poesia al carrer. Els treballs guanyadors rebran un premi de 1.000 euros cadascun i seran publicats per l’editorial Pagès Editors. Les bases es poden consultar a la regidoria de Cultura i al web www.escriptors.cat.

Comparteix