L’Scape Room de Candelera estrena categories

Comparteix

L’Scape Room de la Candelera 2020 presenta novetats. Per facilitar desactivar la bomba, que és la temàtica d’enguany, s’han creat dues categories: una júnior i una sènior. L’activitat es realitzarà el dia 4 de febrer, a l’Institut Candelera. Aquest dimarts s’ha obert el termini d’inscripcions.

La competició en la categoria júnior, d’entre 10 i 14 anys, començarà a les 10 h mentre que en la sènior, a partir de 14 anys, serà a les 12 h. Els equips guanyadors s’emportaran entrades a l’Aquopolis i PortAventura, respectivament. El regidor de Festes, Jordi Llaó, comenta els canvis d’enguany.

Per participar-hi, cal formar un grup de sis persones i apuntar-se abans del 27 de gener a l’oficina de Festes, al segon pis de l’Ajuntament. La inscripció a l’Scape Room és gratuïta.

Comparteix