El Poliesportiu serà l’envelat de la Candelera 2020

Comparteix

El Poliesportiu Municipal Galetet es convertirà en l’envelat de la Candelera 2020. L’Ajuntament està posant a punt el pavelló perquè aculli el concert de Festa Major i les sessions de ball amb orquestra, entre més actes que es programaran del 31 de gener al 4 de febrer, així com el cap de setmana anterior.

D’aquesta manera, enguany no s’instal·larà una carpa com s’ha fet els últims anys i directament s’engalanarà el Poliesportiu. Per tal de reforçar la seguretat, operaris municipals estan treballant aquests dies per crear una nova sortida d’emergència a la plaça del Mercat.

“Ens calia fer una sortida d’emergència més, d’acord amb els plans de seguretat i d’autoprotecció, per poder encabir-hi activitats amb una major tranquil·litat. És una obra que fem recursos propis. Aquesta porta serà només de sortida i mantindrem la mateixa entrada actual”, apunta Gaseni.

A més, el consistori també protegirà el terra de parquet per evitar qualsevol dany, tal com ja s’ha fet en altres actes realitzats anteriorment. Paral·lelament, l’alcalde ha demanat la comprensió dels esportistes que utilitzen el pavelló per les molèsties que pugui ocasionar la conversió en envelat.

D’altra banda, les persones interessades a llogar una taula i sis cadires al Poliesportiu poden apuntar-se des d’aquest dilluns a l’oficina de la regidoria de Festes. El sorteig entre tots els inscrits es farà divendres a la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament. El lloguer té un preu de 20 euros per taula. 

Comparteix