Oberta la nova variant ferroviària del Corredor Mediterrani

Comparteix

La variant ferroviària del Corredor Mediterrani s’ha posat en servei aquest dilluns. L’obertura del nou tram de doble via, que uneix Vandellòs i Tarragona per l’interior, no ha suposat una important millora a l’R16. D’entrada, la línia manté les deu freqüències per sentit i retalla els trajectes uns deu minuts de mitjana.

Els primers trens però han fet el seu recorregut amb retards per treballs programats, segons ha informat Rodalies de Catalunya, i això ha generat indignació entre alguns usuaris a les xarxes socials. El portaveu de Trens Dignes, Josep Casadó, afirma que se senten “enganyats” perquè no s’han recuperat els horaris sense demores.

La plataforma ha convocat aquest diumenge a les 11 h una manifestació a l’estació de l’Aldea, per exigir també més trens d’alta velocitat a les Terres de l’Ebre. La variant s’ha posat en funcionament aquest matí, després que Adif treballés tot el cap de setmana en acabar la instal·lació de vies, catenàries, senyalització i control de tràfic.

Escolta l’entrevista sencera amb el portaveu de la plataforma Trens Dignes, Josep Casadó:

Comparteix