Gessamí Caramés, escollida pregonera de la Candelera 2020

Comparteix

La pregonera de la Candelera 2020 serà la calera Gessamí Caramés Núñez. La cuinera i pastissera és l’escollida per ser la convidada d’honor de la Festa Major de l’Ametlla de Mar. L’alcalde Jordi Gaseni ho ha anunciat aquest dimecres.

Caramés treballa actualment a Barcelona, al restaurant Lasarte, amb tres estrelles Michelin, del xef Martín Berasategui. Una feina que compagina amb el programa ‘Cuines’ de TV3, que copresenta amb el també xef Marc Ribas.

L’alcalde ha destacat la projecció de la pregonera en el món gastronòmic, tot i la seva joventut. De fet, Gaseni ha explicat que un dels motius per haver-la escollit és perquè és un exemple a seguir pel jovent del municipi.

La pregonera signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i dispararà el coet d’inici de Festa Major el divendres 31 de gener, abans d’acompanyar la corporació municipal i les pubilles, damisel·les, hereus i quintos al pregó, que serà al Poliesportiu.

Escolta l’anunci de l’alcalde Jordi Gaseni al ‘Sempre amb tu’:

Comparteix