Els Reis Mags arribaran aquest diumenge a La Cala

Comparteix

Tot està preparat perquè aquest diumenge arribin SSMM els Reis Mags d’Orient al port de l’Ametlla de Mar. Melcior, Gaspar i Baltasar entraran a bord de la goleta Alania, cap a les 18 h. La rebuda serà, un any més, davant el Centre d’Interpretació de la Pesca on hi haurà la resta de la comitiva reial i les carrosses.

Un cop a terra, els Reis Mags repartiran milers de caramels mentre duri la cavalcada pels carrers de la població. El recorregut serà l’habitual: del port pesquer aniran cap a la plaça del Canó, Confraria de Pescadors, la Rambleta, avinguda de l’U d’octubre, carrer del Pont, avinguda Amistat Hispano-Italiana, carrer Pau Casals, plaça Nova, carrer Andreu Llambrich, plaça de l’Olivera, carrer Sant Roc i Major, fins a arribar a les portes del Poliesportiu Municipal Galetet.

Per rebre’ls al pavelló, s’ha preparat un espectacle de benvinguda que donarà pas a l’entrada de SSMM i els patges reials. Després, l’alcalde Jordi Gaseni també els rebrà en nom de tot el poble. El regidor de Festes, Jordi Llaó, ha destacat que «esperem una gran afluència de persones a l’arribada dels Reis per la mar, durant la tradicional cavalcada pels diferents carrers del poble i a la rebuda que els fem al Poliesportiu».

Com és també habitual, Ses Majestats faran el repartiment d’alguns regals, abans que comencin a fer-ho per totes les cases de la població. La regidoria de Festes recorda a les famílies que ho vulguin, que ho han de comunicar el diumenge 5 de gener, de 9 a 12 h del matí, al mateix Poliesportiu.

Comparteix