Èxit de participació en els parcs de Nadal de la població

Comparteix

Aquest divendres han finalitzat les dues propostes d’oci i lleure del municipi.

Més d’un centenar de xiquets i xiquetes han participat, durant les seves vacances escolars, en les dues propostes d’oci i lleure del municipi: el Parc de Nadal organitzat per la regidoria de Joventut i el Campus d’Esport de la Secció Esportiva de la SCER i la Penya Barcelonista, més centrada a la pràctica del futbol.

Una vuitantena de nens i nenes han participat al Parc de Nadal de l’Ajuntament, que ha combinat la part més lúdica dels inflables o les sortides a l’aire lliure, amb la part més creativa com ara treballs manuals o jocs tradicionals. El regidor de Joventut, Jordi Llaó, valora l’èxit del Parc.

D’altra banda, una trentena de xiquets van aprofundir amb les tècniques de futbol en el campus desenvolupat al Camp d’Esports, de la mà d’Àlex Gòmez. Sergi Quintana, el president de la junta de la Secció Esportiva, explica quin balanç s’ha fet des de l’organització.

Comparteix