Els Carters Reials recolliran dissabte els desitjos dels caleros

Comparteix

Els Carters Reials arribaran aquest dissabte a la tarda a l’Ametlla de Mar. Els patges sortiran a les 17 h des de l’Ajuntament i desfilaran els carrers més cèntrics fins a arribar a la plaça Nova, on s’instal·larà una bústia gegant per a recollir totes les cartes dels nens i nenes que vulguin fer-les arribar als Reis Mags.

Un cop entregades totes les cartes amb els desitjos dels més petits, es podrà gaudir d’una Xocofruit Party. Per tal de fer un berenar més saludable, s’ha decidit apostar per acompanyar la xocolata calenta amb fruites. El regidor de Festes, Jordi Llaó, explica com serà l’arribada dels Carters Reials al municipi.

Tot plegat per agafar forces de cara a l’arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient, que tornaran un any més a l’Ametlla de Mar carregats de regals per tothom. Com és tradició, ho faran el dia 5 de gener a les 18 h, al port pesquer, on començarà la cavalcada que acabarà al Poliesportiu amb un espectacle de benvinguda.

Comparteix