L’Ametlla de Mar premia els millors aparadors i postals de Nadal

Comparteix

Repartits més de 500 euros en premis entre els guanyadors del 37è Concurs d’Aparadors de Nadal, que organitza l’Àrea de Turisme. Una edició que ha comptat amb una alta participació, tant d’establiments com de votants. I és que una de les novetats ha estat el jurat popular, que han format prop de mig miler de persones.

El primer premi se l’ha emportat l’aparador de Felip Electrodomèstics amb 132 vots i 175 euros seguit, amb només un vot de diferència, pel Forn de Pa Lourdes, amb 131 vots i 150 euros. L’estanc Casa Creixenti amb 93 vots ha estat el tercer amb 125 euros, i l’òptica Punt Visual s’ha endut el quart premi, valorat amb 100 euros, per 84 vots.

L’entrega de premis als comerços guanyadors es va fer dimarts passat, abans de l’arribada del Pare Noel, on també es va sortejar un menú doble per les pròximes Jornades de la Galera entre els 474 votants vàlids. La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra l’alta participació en aquesta edició de canvis.

També es van entregar els premis del Concurs de Postals de Nadal, que organitza la regidoria de Festes. Valeria Brull (cicle inicial), Èlia Margalef (cicle mitjà) i Gina Monforte (cicle superior) van ser les guanyadores i es van emportar material escolar. Totes les postals presentades estan exposades a l’Ajuntament durant les festes.

Comparteix