El Pare Noel arriba aquesta tarda a l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Pare Noel arribarà del pol nord a l’Ametlla de Mar aquesta tarda. Tot està preparat perquè els més petits puguin saludar-lo a la plaça Nova, a partir de les 18.30 h quan vindrà acompanyat pels motoristes de La Cala Gas, abans que comenci a repartir regals i sorpreses per les cases del municipi que li hagin demanat.

Com és tradició, abans de l’arribada del Pare Noel, es farà el lliurament de premis als guanyadors dels concursos d’Aparadors i de Postals de Nadal a les 17 h. I mitja hora més tard podran fer cagar el tió els qui ho vulguin, gràcies a la col·laboració del Racó dels Joves. El regidor de Festes, Jordi Llaó, repassa com serà la vespra.

Les activitats continuaran a la carpa del parc del Bon Repòs. La nit del 24 actuaran ‘The Baldats’ i el DJ Xavi Caballé. L’entrada costarà 5 euros i inclou una consumició, el mateix preu que costarà la nit del 25. En canvi, la tarda del dia de Nadal, la carpa obrirà portes gratuïtament a les 18 h amb música per a totes les edats.

Comparteix