Els Veterans se situen líders després de guanyar per la mínima a l’Aldeana

Comparteix

L’equip de Veterans de l’Ametlla de Mar s’ha posat líder de la Lliga Terres de l’Ebre després de guanyar, diumenge passat a casa, a l’Aldeana per 2 – 1. Tot i emportar-se la victòria, la pressió per ocupar la primera plaça va desencadenar en el pitjor partit de la temporada, segons l’entrenador.

Els veterans caleros van sortir en atac i pocs minuts després Luca encaixava el primer gol. A poc a poc, els aldeans van intensificar el joc i van aconseguir tancar la primera part amb l’empat a 1. A la segona, una situació d’irregularitat va complicar el partit als de l’Ametlla de Mar, que van poder sentenciar el marcador amb un penal xutat per Ivan.

El tècnic Joan Pere Llambrich no està content amb el joc i diu que el millor és el resultat:

L’equip marxa ara de vacances sent primer amb 21 punts. A hores d’ara, només el Roquetenc podria igualar els caleros si guanya els tres partits que té pendents. Tot i això, els Veterans són conscients de la pressió que suposarà a partir d’ara la competició. El seu pròxim partit serà a casa contra el Delta de l’Ebre, passat Nadal.

Comparteix