El Juvenil guanya al Tortosa B per 2 – 3 i se situa líder

Comparteix

El Juvenil se situa líder de la categoria després de guanyar per 2 – 3 al Tortosa B. Els caleros no van començar amb bon peu el partit i els tortosins van avançar-se al marcador. Però a l’equador de la primera part, la dinàmica va canviar i Marc Pallarès va encaixar dos gols amb poc temps, arribant al descans amb l’1 – 2 al marcador.

A la represa, el Juvenil va tenir nombroses ocasions a porteria però només va aconseguir marcar l’Àlex Núñez. La baixada d’intensitat dels caleros a les acaballes va provocar que en l’últim minut el Tortosa acabés fent gol i sentenciés el partit. Un resultat agredolç perquè des de la banqueta afirmen que cal millorar molt.

Tot i això, l’equip continua havent guanyat els seus cinc últims partits consecutius. La victòria permet al Juvenil situar-se primer a la classificació amb 19 punts, només a un del seu pròxim rival fora de casa, l’Ebre Escola B. Un partit que es jugarà després de Nadal, i que es prepararà durant les vacances.

La resta de resultats del futbol base calero:

El Cadet va guanyar al camp del Móra la Nova per 1 – 4 i l’Infantil va golejar l’Ebre Escola per 0 – 10. Menys sort van tenir els alevins que van perdre els seus partits, el Preferent per 5 – 2 contra el Marc Bartra i el de Primera 3 – 6 contra l’Ebre Escola.

El Benjamí Federat va guanyar a l’Ulldecona per 3 – 6, el Prebenjamí va empatar a 2 gols al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre i els Patufets van perdre per un ajustat 5 – 6 contra el Perelló.

Comparteix