@AmetllaSUM és el nou Twitter del Servei d’Urgències Municipal

Comparteix

El Servei d’Urgències Municipal activa @AmetllaSUM, el seu propi compte de Twitter. Des d’aquest mes de desembre, ja es poden seguir els consells i avisos mitjançant el perfil corporatiu del servei públic sanitari d’emergències i rescat de l’Ametlla de Mar.

Aquest nou canal de comunicació permetrà donar informació preventiva a la població sobre temes de salut o protecció civil, però també alertes quan sigui necessari. El coordinador del SUM, Alvaro Gaseni, espera que sigui una eina de servei útil i arribi a tothom.

El nou compte a Twitter complementarà la informació que el SUM ja publica a Facebook mitjançant un grup. Cal recordar que l’ambulància municipal de l’Ametlla de Mar està operativa les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any al telèfon 977 45 70 00.

Comparteix