Torna el Parc de Nadal del 23 de desembre al 3 de gener

Comparteix

Per inscriure’s, les famílies interessades cal que s’adrecin a l’oficina de Festes, al segon pis de l’Ajuntament amb tota la documentació requerida.

Les inscripcions per participar en el Parc de Nadal de l’Ametlla de Mar ja s’han obert. La regidoria de Joventut organitza un any més aquesta iniciativa d’oci i lleure, destinada a nens i nenes d’entre 3 a 12 anys, que tindrà lloc durant les vacances escolars. Jocs, gimcanes, tallers i inflables seran algunes de les activitats que els més petits podran gaudir.

El parc obrirà les seves portes els dies laborables del 23 de desembre al 3 de gener, de 9 a 13 h. La primera part abans de Cap d’Any es realitzarà al Poliesportiu Municipal Galetet, mentre que la segona serà a l’Institut Candelera. El regidor de Joventut, Jordi Llaó, explica que és un espai lúdic pensat perquè els més menuts s’ho passin d’allò més bé.

Les famílies interessades en inscriure als seus fills o filles cal que s’adrecin a l’oficina de Festes, al segon pis de l’Ajuntament, amb el DNI o una fotocòpia del llibre de família, la targeta sanitària i el carnet de vacunació del nen o nena, i el justificant bancari de pagament. El preu del parc és de 25 euros per infant, que inclou tots els dies d’activitats.

Comparteix