El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar tanca portes complint les expectatives

Comparteix

Prop d’una trentena de comerços i entitats locals han participat en aquesta primera edició.

La regidoria de Comerç ha fet una valoració molt positiva d’una fira nadalenca que ha omplert d’activitat el parc del Bon Repòs durant tot el pont de desembre.

L’encesa de llums –que es va haver de fer dins la carpa– va donar el tret de sortida al Mercat, que ha comptat amb molta participació. El públic va poder comprar des de productes de decoració nadalenca, gastronomia, regals o complements en les diferents parades. La regidora de Comerç, Maite Boquera, celebra la bona acollida.

De fet, la voluntat per l’any vinent és repetir amb el Mercat, sumant-hi més establiments, amb el clar objectiu de promoure el comerç local. Durant els quatre dies també s’hi van realitzar diferents activitats per a tots els públics. Una fira que ha servit per donar el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal al municipi.

Comparteix