L’Ametlla de Mar es bolca amb La Marató

Comparteix

Durant aquests dies s’organitzaran diferents propostes solidàries amb l’objectiu d’aportar un granet a sorra a la investigació de les malalties minoritàries. Les activitats esportives han començat aquest dilluns amb una matinal de fitness pels més joves.

L’Àrea Municipal d’Esports ha portat a la pista de l’Institut Candelera una mostra de les seves activitats de tonificació, perquè els alumnes d’ESO puguin col·laborar amb La Marató fent salut. Els estudiants que hi han participat han fet l’aportació mínima d’un euro. A més, l’AMPA ha preparat una xocolatada per recuperar forces.

Aquest ha estat el tret de sortida a una setmana intensa al cem La Cala. El complex obrirà portes dimarts perquè tothom pugui gaudir de les classes dirigides. A canvi, s’haurà de fer un donatiu mínim de 5 euros que serà voluntari pels abonats. I divendres es realitzarà una sessió de Ciclo Indoor, amb DJ Guillermo Argentó, amb una aportació solidària de 2 euros.

Sílvia Argentó és la coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports:

La següent cita serà diumenge a la tarda al Poliesportiu, on hi haurà exhibicions de gimnàstica rítmica, twirling, patinatge, kenpo, taekwondo, ball i zumba en el Festival Esportiu, amb una entrada de 2 euros. A més, també s’ofereix la possibilitat d’abonar-se al cem amb matrícula gratuïta abans de diumenge, amb la condició de fer un donatiu mínim de 5 euros. Més enllà de l’esport, divendres a la tarda està previst un bingo solidari a la residència L’Onada. Els seus usuaris també estan venent llapis decorats i corassons al preu de 2 euros. I per dijous 19, es farà la tradicional cantada de nadales a l’Escola Sant Jordi. La primera activitat, la masterclass de bateria del passat dissabte, va aconseguir recaptar 270 euros.

Comparteix