L’Ametlla de Mar dóna 4.119 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

Comparteix

Un any més, els caleros i caleres han tornat a demostrar la seva solidaritat en aquesta campanya de recollida d’aliments bàsics, que organitza el Banc dels Aliments.

Tot i la crida inicial per la manca de voluntaris, gairebé una setantena de persones van col·laborar el passat divendres i dissabte, per tal de cobrir els set punts de recollida del municipi. El total d’aquest 2019, però, és sensiblement inferior a l’any passat.

Dolors Cervera és la coordinadora local del Gran Recapte:

Els aliments recaptats aquests dos dies es quedaran a la delegació local de Càritas, qui s’encarregarà de classificar i distribuir els productes alimentaris recollits entre les famílies més necessitades de l’Ametlla de Mar.

Comparteix