L’Ajuntament millora l’accessibilitat a Les Tres Cales

Comparteix

El camí que comunica el nucli urbà amb la zona centre de la urbanització s’ha millorat a l’altura del barranc del Torrent del Pi, guanyant espai i visibilitat pel trànsit rodat. A més, també s’ha fet un nou accés adaptat al Centre Social del parc públic. Els treballs han finalitzat aquesta mateixa setmana.

Els usuaris amb mobilitat reduïda o els qui portin cotxets o carretons, tenen des d’aquesta setmana més facilitats per accedir al Centre Social. El consistori ha construït un nou carril de formigó, des de l’avinguda Tres Cales fins a les portes de l’equipament, i ha habilitat dues places d’estacionament per a minusvàlids. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

Per altra banda, també s’ha millorat el camí paral·lel a l’AP-7 en el tram que comprèn des de la deixalleria municipal fins a la mateixa urbanització, netejant els vorals i la vegetació per guanyar en visibilitat, ampliant la calçada perquè puguin circular dos vehicles alhora i pavimentant el ferm de la via amb formigó.

Comparteix