La Banda de La Cala oferirà dissabte ‘un concert de pel·lícula’

Comparteix

Prèviament, a les 11 h del matí, es farà un passa carrers per donar la benvinguda als músics que s’incorporen enguany a la banda.

Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, els músics de la banda calera han preparat un concert gratuït i solidari, en el qual s’interpretaran algunes de les bandes sonores més emblemàtiques del cinema.

En aquest concert, gratuït i imprescindible per als amants del cinema i de la música, no hi faltaran títols de clàssics com ‘El Padrino’ o ‘Mary Poppins’ o d’altres temes de pel·lícules més modernes com ‘Els Pirates del Caribe’. A més, també es podran fer donatius per la Marató de TV3.

El president de la Banda de La Cala, Jordi Vendrell i una de les membres, Núria Llambrich expliquen que els temes que s’interpretaran seran molt coneguts per la gent i que hi haurà una sorpresa per a tots els assistents.

La cita musical tindrà lloc dissabte a les 19 h de la tarda a la sala de la Societat. Abans però, a partir de les 11 h del matí, la banda calera donarà la benvinguda als 12 músics que s’estrenen enguany a la formació musical, amb un recorregut pels carrers del municipi, que s’iniciarà a l’Ajuntament.

Comparteix