La Cala no sap guanyar a Roquetes

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va ser incapaç dissabte de guanyar al camp del Roquetenc. Els caleros ja acumulen 5 jornades sense guanyar i un parcial de 3 punts sumats sobre els 15 possibles.

Els de l’Ametlla de Mar van repetir el guió dels últims partits, una primera part de tanteig amb molta lluita al mig del camp i una segona part en què els caleros van sortir decidits a dominar el partit, i posar en dificultats als locals, en un camp de gespa natural, que no estava per a floritures.

La segona part va ser calera i els de l’Ametlla de Mar van tenir suficients ocasions per a emportar-se la victòria, tot i que novament la manca d’encert va deixar als caleros per segon partit consecutiu sense marcar. En aquesta segona part, els roquetencs només van crear perill a pilota parada i en alguna contra que van generar pels espais deixats per uns caleros abocats a l’atac. A la part positiva cal destacar que és el segon partit consecutiu que els caleros deixen la seva porteria a 0.

Al final, empat a 0 i un punt que serveix de ben poc als de l’Ametlla de Mar, que han deixat escapar 6 punts davant de rivals directes a la classificació. Són 13 s amb 13 punts i el dissabte rebran al Sant Jaume que és el cuer amb 0 punts.

Comparteix