El nou camp de futbol 7 ja està a ple rendiment

Comparteix

Els equips d’edat escolar ja entrenen i competeixen, des d’inicis aquesta temporada, en un terreny de joc de gespa artificial sense cautxú. La rematada final serà la construcció d’una graderia i un reforç en la il·luminació, que l’Ajuntament ja té planificat per executar pròximament.

La voluntat d’aquest nou camp és donar més facilitats per la pràctica dels equips de futbol base, però també ser un major reclam per acollir altres competicions esportives.

En aquest sentit, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que des de l’Ajuntament s’està treballant perquè al municipi s’hi celebrin nous tornejos.

Aquest nou terreny de joc de futbol 7 –annex al camp principal– està construït amb una gespa artificial d’última generació, que no necessita cautxú, sobre una base elàstica que permet que la pilota pugui botar. El següent pas previst és la col·locació d’unes grades i nous projectors d’il·luminació, que s’inclourà en els pressupostos.

Comparteix