La Cala busca la reacció a Roquetes

Comparteix

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar s’aferra al partit de dissabte al camp del Roquetenc com a punt de partida d’una reacció que costa més del que s’esperava a arribar.

Després de 10 jornades de lliga disputades, els caleros han competit la victòria a tots els equips amb qui s’han enfrontat, tot i que només han estat capaços de sumar tres victòries i tres empats, deixant escapar molts punts, ja sigui per errors que s’han pagat molt cars o per manca d’efectivitat de cara a porta.

Dissabte a les 5 de la tarda, els de l’Ametlla de Mar tindran una nova oportunitat davant d’un Roquetenc en hores baixes que és 15è classificat amb 6 punts. Compte però, que els roquetencs també han tingut un inici de calendari complicat i s’han enfrontat als mateixos rivals que ha tingut la Cala, afegint-hi el Remolins-Bitem.

Cal recordar que els de l’Ametlla de Mar són 13 s amb 12 punts a la classificació.

Empat a 0 davant del Catalonia

Els de l’Ametlla de Mar van empatar a 0 gols davant del Jesús Catalonia, van tornar a estar negats de cara al gol i tot i disposar d’oportunitats suficients per a emportar-se la victòria, els caleros van ser incapaços d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

Els de l’Ametlla de Mar van tornar a mostrar dues cares ben diferents, una primera part de control i d’igualtat on hi va haver poques ocasions pels dos equips i una segona part en què els caleros van sortir pel partit des del primer minut. Dues pilotes als pals i constant perill a la porta jesusenca, però sense premi.

El parcial dels darrers quatre partits és de dos punts sobre 12 possibles.

Comparteix