Victòria del Basquet l’Ametlla de Mar davant del Manyanet Reus B, la tercera en cinc partits

Comparteix

Els caleros es van imposar al Poliesportiu Municipal Galetet per 71 a 62 al Manyanet Reus B, en un partit en el qual els caleros van tornar a oferir les dos cares.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va sumar la tercera victòria del campionat en cinc partits disputats fins ara. Els de l’Ametlla de Mar van començar forts i es van apuntar el primer i segon quart, arribant al descans amb un 35 a 20 en el marcador.

A la represa, en un tercer quart que sempre se’ls complica, els caleros es van deixar remuntar fins a l’empat, tot i tancar-lo amb un parcial de 18 a 28. L’últim quart, amb un Manu Muñoz imparable, va servir als caleros per a tornar a distanciar-se en el marcador fins al 71 a 62 definitiu, tot i l’eliminació per faltes personals de l’Aitor Gavilan.

Aitor amb 20 punts i Guillem amb 14 van ser els màxims anotadors dels caleros, que segueixen a la zona baixa de la classificació, 10 s, amb 8 punts, però amb dos partits disputats menys que la majoria.

El pròxim cap de setmana viatgen a la pista del C.B Salou C.

Comparteix