L’Ajuntament torna a instal·lar altaveus contra els estornells

Comparteix

Aquests ocells migratoris causen abundant soroll i excrements a la via pública.

Davant l’efectivitat d’aquests aparells en anys anteriors, operaris de la brigada municipal i d’una empresa especialitzada van tornar a col·locar, la setmana passada, aquests dispositius als arbres que emeten sons de rapinyaires per tal d’espantar-los.

L’arribada d’aquests ocells migratoris, que habiten a les copes dels arbres i genera abundants excrements, s’ha avançat enguany al municipi. Per això, el consistori ha actuat per evitar els efectes dels estornells amb la instal·lació d’aquests altaveus que, tal com apunta el regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, dona bons resultats.

Els equips s’han col·locat en els tres punts amb més presència d’estornells: els pins del parc del Bon Repòs, el parc de l’avinguda de l’U d’octubre a la zona educativa i el tram superior del carrer Jacint Verdaguer. Els sons es regulen en funció de la posta de sol i s’emeten cap a les 18 h, quan els ocells s’apropen per dormir. 

Comparteix