Dos podis del patinatge calero a la Final de la Copa Catalana de Patinatge

Comparteix

Els representants del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar van assolir dos podis el passat diumenge a la Final de la Copa Catalana disputada a Quart (Girona). Una 2a i una 3a posició en parelles artístic i una 5a posició en individual.

La parella de patinatge artístic del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar en categoria infantil, formada per Àlex Arbó i Hannah Pallarés, van aconseguir la tercera plaça del podi el passat diumenge dia 10 de novembre a la Copa Catalana 2019 que es va disputar a la localitat gironina de Quart, quedant-se a molt poca puntuació de la segona posició.

L’altre podi fou l’aconseguit per la parella de patinatge artístic de categoria benjamí, formada per Carme Arbó i Albert Manea, que es van classificar a la 2a posició.

Carme Arbó, que representava per primera vegada al patinatge calero en categoria nivell D iniciació en la modalitat individual en una Copa Catalana, va assolir un meritori 5è lloc, empatant en puntuació amb la 4a classificada.

Ara els pròxims compromisos que té el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar són, per una banda, un trofeu a Manlleu aquest cap de setmana i dus proves de nivell a Mont-roig del Camp i el Pla de Santa Maria aquest cap de setmana i el següent, esperant la final del Trofeu Interclubs que tindrà lloc diumenge dia 1 de desembre al Pavelló Olímpic de Reus.

Comparteix