El mirador al port pesquer del carrer Mediterrani presentarà una nova imatge

Comparteix

L’actuació consisteix en la col·locació d’una nova barana, la construcció d’una vorera i de nous col·lectors pluvials per evitar que l’aigua caigui directament a la roca de la Cova Gran i es malmeti.

Des de fa unes setmanes, l’Ajuntament ha reprès les obres de remodelació de l’espai. La barana que es col·locarà segueix l’estètica de la mateixa que hi ha a la propera plaça del Barco, però també al conjunt del passeig Marítim del municipi.

L’actuació, però, no només consisteix a substituir l’actual balustrada per una nova d’acer inoxidable i pedra placada, sinó que també es construirà una vorera en el tram comprès entre els carrers Filador i Gravina, i uns nous col·lectors pluvials per evitar que l’aigua caigui directament a la roca de la façana marítima. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

Aquests embornals faran que l’aigua de pluja caigui en forma de petites cascades, i no per damunt la roca. Les obres formen part del projecte per renovar les balustrades malmeses de la façana marítima per noves baranes més duradores, tal com ja s’ha fet en el passeig Marítim entre les platges de l’Alguer i Pixavaques o en alguns punts del carrer Miramar.

Comparteix