Empat a 0 del 1r equip de futbol de la Cala davant del Jesús Catalònia

Comparteix

L’equip calero segueix sent 13è amb 12 punts.

Els de l’Ametlla de Mar van tornar a estar negats de cara al gol i tot i disposar d’oportunitats suficients com per a emportar-se la victòria davant del Jesús Catalònia, els caleros van ser incapaços d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

Els caleros van tornar a mostrar dos cares ben diferents, una primera part de control i d’igualtat on hi van haver poques ocasions pels dos equips i una segona part en la que els caleros van sortir a pel partit des del primer minut.

Els de l’Ametlla de Mar van enviar dos pilotes als pals, van fer-se els amos del camp i van crear constant perill a la porta jesusenca, però sense premi. Així i tot, els visitants van tenir una clara ocasió en el tram final, que només l’encertada actuació de l’Erik, el porter calero, va evitar que es convertís en el gol de la victòria rival.

El parcial de dos punts en quatre partits dels caleros fa que no prosperin a la classificació, a l’hora que deixen novament escapar l’oportunitat de guanyar davant de rivals molt propers a la classificació. Segueixen 13s amb 12 punts i el pròxim cap de setmana visiten el camp d’un necessitat Roquetenc

Comparteix