La Junta Electoral requereix a l’Ajuntament treure la pancarta ‘Llibertat presos polítics’

Comparteix

El consistori l’ha despenjat davant la resolució, però la tornarà a posar passades les eleccions del 10-N.

L’Ajuntament retira la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ per requeriment de la Junta Electoral. Els operaris municipals han tret la lona i també els llaços grocs que hi havia a la façana del carrer Sant Joan. La resolució demanava al consistori que treies aquests símbols dels edificis públics per garantir la “neutralitat” durant el període electoral.

La setmana passada, Ciutadans va anunciar que denunciaria l’Ajuntament davant la Junta Electoral de Tortosa per mantenir penjades “pancartes i simbologia partidista”. El govern de l’Ametlla de Mar ha anunciat que tornarà a penjar els símbols un cop passades les eleccions generals del 10 de novembre, tal com ja va fer en anteriors comicis.