L’Institut Candelera es prepara per ensenyar matèries no lingüístiques en llengua estrangera

Dos professors caleros observen com s'imparteix una classe en aquest institut eslovac.
Comparteix

Un grup de professors s’està formant sobre la metodologia AICLE en diferents centres de referència europeus, gràcies a un Erasmus+.

El professorat de l’Institut Candelera es forma per integrar l’ensenyament de matèries no lingüístiques amb les llengües estrangeres. La setmana passada, un grup de professors va realitzar una estada a un centre educatiu de Bratislava (Eslovàquia), per aprendre quines metodologies apliquen per ensenyar el francès amb altres assignatures.

La visita ha permès que els professors puguin conèixer de primera mà altres metodologies, que permetran millorar l’ensenyament de les llengües estrangeres. Aquest és el segon programa Erasmus+ consecutiu, després del realitzat pel batxillerat en francès. El director de l’institut calero, Javier Sánchez, comenta que aquest projecte també s’obrirà a l’anglès.

La següent estada del projecte, que té una durada de dos anys, serà a la ciutat italiana de Civitavecchia a l’abril. El curs següent també es faran visites a instituts de Bulgària i Romania. L’objectiu és poder integrar l’anomenada metodologia AICLE –aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres– al centre de secundària de l’Ametlla de Mar.

Comparteix