La Cala es prepara per a un 1 d’octubre reivindicatiu

Comparteix

L’Ajuntament, juntament amb la col·laboració de La Cala per la Independència, ha organitzat per aquest dimarts al matí diversos actes a la Rambleta, com a commemoració del segon aniversari del Referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Una commemoració en plena precampanya electoral d’unes noves eleccions generals, amb la sentència del procés a tocar i amb set persones a presó preventiva acusades de terrorisme. Per tot plegat, l’alcalde de l’Ametlla de Mar Jordi Gaseni afirma que seguir mobilitzant-se davant la repressió de l’Estat.

Entre les activitats organitzades, hi haurà un espai per escriure cartes als presos i preses polítiques, un taller de pancartes amb llençols i material reciclable o venda de marxandatge a càrrec de l’ANC local. La seva coordinadora, Montse Gonzàlez, comenta que la repressió no aturarà les mobilitzacions.

La diada s’iniciarà a les 9 h del matí amb una botifarrada a preus populars. També hi haurà una urna per recaptar fons per la Caixa de Solidaritat.

Comparteix