Jordi Gaseni presidirà l’AMI a partir del 2021

Comparteix

L’alcalde de l’Ametlla de Mar compartirà la presidència de l’entitat amb l’actual president Josep Maria Cervera, alcalde de Port de la Selva, qui va sortir reelegit divendres passat durant l’assemblea general dels municipis independentistes celebrada a Manresa.

Cervera seguirà com a president durant els dos primers anys de mandat i Gaseni liderarà l’Associació de Municipis per la Independència els dos darrers. L’alcalde de l’Ametlla de Mar afirma que la població sempre ha estat al costat de l’AMI i destaca el seu valor com a espai de trobada de l’independentisme municipalista.

Mentrestant no es produeixi el relleu, l’alcalde de l’Ametlla de Mar serà el vicepresident primer de l’AMI. Un càrrec que ja va ocupar del 2016 al 2018, quan va presidir temporalment l’entitat, substituint l’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i donant pas a l’actual president.

Comparteix