La vela és la principal novetat del curs a la Nauticopesquera

Comparteix

A principis de l’any vinent s’impartirà el cicle de grau mitjà en Tècnic Esportiu en Vela.

La vela arribarà aquest curs a la Nauticopesquera. L’institut de referència en formació marítima de Catalunya estrenarà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic Esportiu en Vela. El curs s’iniciarà el mes de febrer, però abans es farà una formació per preparar els futurs alumnes de cara a la prova d’accés als estudis.

I és que per poder-lo cursar, cal tenir una formació prèvia en el món de la navegació a vela. Per això, el centre oferirà un curs de preparació entre els mesos d’octubre i gener. I serà a principis de l’any vinent quan s’iniciarà el cicle inicial, en horari de tarda. Miguel Sainz de Aja és el director de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera:

L’objectiu és promoure la vela entre els alumnes d’ensenyaments marítims i incentivar la destinació de turisme esportiu que té l’Ametlla de Mar. Un altre dels objectius per aquest nou curs és convertir la goleta Imar Primer en un símbol d’identitat del centre. Per això, està previst que es facin diferents sortides tripulades pels estudiants.

Comparteix