El Club Patí aconsegueix set podis a l’Interclubs

Comparteix

En la tercera fase del campionat van penjar-se quatre ors i tres bronzes.

Quatre ors i tres bronzes s’ha emportat el Club Patí l’Ametlla de Mar en la tercera fase del campionat Interclubs. Després del parèntesi estival en les competicions, una quinzena de patinadors i patinadores van desplaçar-se diumenge a l’Aldea per participar en la darrera de les proves classificatòries per la semifinal.

Els caleros van millorar els resultats aconseguits en l’anterior fase, pujant al primer lloc del podi en quatre ocasions i el tercer en tres. Això fa que set dels patinadors ja s’hagin assegurat una plaça a la semifinal. L’entrenadora del club, Nerea Bertomeu, fa un repàs de tots els resultats obtinguts en aquesta competició.

Ara el Club Patí, que competeix a la zona 5, està a l’espera dels resultats de la zona 3 amb qui disputarà la semifinal, per saber si quatre més dels seus patinadors podran seguir en la competició. Per això, cal esperar la classificació definitiva amb els millors dos resultats de les tres fases. La semifinal serà a mitjans d’octubre.

Comparteix