La Cala perd per la mínima (1 – 0) al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre

Comparteix

La decisió arbitral de no exhaurir el temps afegit va molestar al conjunt entrenat per Ivan Romeu, qui creu que eren uns minuts claus per “aconseguir, com a mínim, l’empat”.

En un joc força igualat, l’Olímpic va aconseguir l’únic gol a dos minuts pel descans, obra d’Imanol. A la represa, els de l’Ametlla de Mar van ser més intensos i van arribar a la porteria rival sense sort. Menys encara quan, a un quart pel final, tots dos equips van quedar-se amb 10, després d’expulsar el calero Sam i el morenc Soufiane per una discussió.

Un cop acabat el temps reglamentari, l’àrbitre va afegir 5 minuts al rellotge. Però una entrada a Pepe per part de Bernat, i les queixes dels caleros per només sancionar-ho amb una targeta groga, van fer que xiulés el final del partit. L’entrenador del primer equip, Ivan Romeu, afirma que el temps afegit hauria estat clau per l’empat i que el resultat és injust.

Ara, la Cala ja comença a pensar de cara al pròxim partit a casa, davant el Jesús i Maria.

Comparteix